Takaisin

#Kansalaisrauha-paneelikeskustelu: ”Kenen äänellä puhumme kun puhumme?” – Tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja representaatio yhteiskunnassa ja kulttuurin kentälläVapaa pääsy

Pe 2.2. klo 17.00
Musiikkitalon alalämpiö

Paneelissa: Lea Kantonen - Kirsi Pimiä - Anette Åkerlund - Marouf Majidi

Lea Kantonen on kuvataiteilija ja professori Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa. Hän toimii tutkijana Taideyliopiston ArtsEqual-hankkeessa.
Kirsi Pimiä on toiminut Oikeusministeriössä mm. juristina, erityisasiantuntijana ja yhdenvertaisuusvaltuutettuna.
Anette Åkerlund on flamencolaulaja. Omin sanoin kuvailtuna hän edustaa romanikulttuuria musiikin kautta.
Marouf Majidi on iranilaistaustainen muusikko. Hän muutti Suomeen ja aloitti opinnot Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosastolla vuonna 2006.

Keskustelun vetäjänä toimii Sibafestin taiteellinen johtaja Atso Almila.

***

Avoimet paneelikeskustelutilaisuudet ilahduttavat tiedonnälkäistä yleisöä Sibafestin iltapäivissä myös tänä vuonna! Tämän vuoden keskusteluaiheet kytkeytyvät monin tavoin festivaalin #Kansalaisrauha-teemaa, peilaten niitä suomalaisen kulttuurikentän ja yhteiskunnan nykyhetkeen. Huomio kiinnittyy myös festivaalin kolmeen keskeiseen säveltäjänimeen: Toivo Kuulaan, Leevi Madetojaan sekä Oskar Merikantoon. Tilaisuuksia isännöi Sibafestin taiteellinen johtaja Atso Almila. Päiväkohtaiset ohjelmat julkaistaan syksyn aikana.

Musiikkitalon alalämpiöstä löytyy myös baarikahvio, jonka Sibafest-räätälöidystä valikoimasta löytyy kahvia, virvokkeita, kuohuviiniä sekä makeaa ja suolaista purtavaa after work -henkeen.

KESTO: 1 h
KIELI: suomi
VÄLIAIKA: ei

Tämän keskustelun voi nähdä suorana myös Sibafestin Facebook-sivulta Facebook live -toiminnon kautta klo 17.00.

Lisätietoja

Jeroen Sebrechts
050 560 9798
jeroen.sebrechts@uniarts.fi