Takaisin

#Kansalaisrauha-paneelikeskustelu: Kulttuurin julkinen rahoitus – valtionosuusjärjestelmän uudistus ja muut tukijärjestelmätVapaa pääsy

To 1.2. klo 17.00
Camerata, Musiikkitalo

Paneelissa: Heikki Pursiainen - Mikko Perkoila - Minna Sirnö - Johanna Tolonen

Heikki Pursiainen on ekonomisti ja MustRead-digimedian sisältöjohtaja. Hän toimi myös vuosina 2015–17 Ajatuspaja Liberan tutkimusjohtajana.
Mikko Perkoila on laulaja-lauluntekijä, joka oli mukana 1970-luvun poliittisessa laululiikkeessä. Hän on tuttu myös Arkiviisu-yhtyeestä.
Minna Sirnö on poliitikko ja Taiteen edistämiskeskuksen johtaja (2013–).
Johanna Tolonen on Finlandia-talon toimitusjohtaja (2012–).

Keskustelun vetäjänä toimii Sibafestin taiteellinen johtaja Atso Almila.

***

Avoimet paneelikeskustelutilaisuudet ilahduttavat tiedonnälkäistä yleisöä Sibafestin iltapäivissä myös tänä vuonna! Tämän vuoden keskusteluaiheet kytkeytyvät monin tavoin festivaalin #Kansalaisrauha-teemaa, peilaten niitä suomalaisen kulttuurikentän ja yhteiskunnan nykyhetkeen. Huomio kiinnittyy myös festivaalin kolmeen keskeiseen säveltäjänimeen: Toivo Kuulaan, Leevi Madetojaan sekä Oskar Merikantoon. Tilaisuuksia isännöi Sibafestin taiteellinen johtaja Atso Almila. Päiväkohtaiset ohjelmat julkaistaan syksyn aikana.

Musiikkitalon alalämpiöstä löytyy myös baarikahvio, jonka Sibafest-räätälöidystä valikoimasta löytyy kahvia, virvokkeita, kuohuviiniä sekä makeaa ja suolaista purtavaa after work -henkeen.

KESTO: 1 h
KIELI: suomi
VÄLIAIKA: ei

Lisätietoja

Jeroen Sebrechts
050 560 9798
jeroen.sebrechts@uniarts.fi