Takaisin

#Kansalaisrauha-paneelikeskustelu: Taiteilija ympäristönsä keskellä – Toivo Kuula ja Leevi Madetoja kansalaissodan ajan kohtalokkaissa käänteissäVapaa pääsy
La 3.2. klo 16.30
Musiikkitalon alalämpiö

Paneelissa: Teemu Keskisarja - Sanna Salmenkallio - Riikka Talvitie - Tapio Tuomela

Teemu Keskisarja on Suomen luetuimpia historioitsijoita. Hän on tutkinut muun muassa kansalaissodan aikana eläneiden Toivo Kuulan ja Leevi Madetojan elämiä.
Sanna Salmenkallio on säveltäjä, viulisti ja äänisuunnittelija. Hän työskentelee myös erilaisissa yhteisöteatteriprojekteissa muun muassa pakolaisten kanssa sekä vapautuvien vankien Portti-teatterissa.
Riikka Talvitie on säveltäjä, oboisti ja pedagogi.
Tapio Tuomela on säveltäjä, pianisti ja kapellimestari.

Keskustelun vetäjänä toimii Sibafestin taiteellinen johtaja Atso Almila.

***

Avoimet paneelikeskustelutilaisuudet ilahduttavat tiedonnälkäistä yleisöä Sibafestin iltapäivissä myös tänä vuonna! Tämän vuoden keskusteluaiheet kytkeytyvät monin tavoin festivaalin #Kansalaisrauha-teemaa, peilaten niitä suomalaisen kulttuurikentän ja yhteiskunnan nykyhetkeen. Huomio kiinnittyy myös festivaalin kolmeen keskeiseen säveltäjänimeen: Toivo Kuulaan, Leevi Madetojaan sekä Oskar Merikantoon. Tilaisuuksia isännöi Sibafestin taiteellinen johtaja Atso Almila. Päiväkohtaiset ohjelmat julkaistaan syksyn aikana.

Musiikkitalon alalämpiöstä löytyy myös baarikahvio, jonka Sibafest-räätälöidystä valikoimasta löytyy kahvia, virvokkeita, kuohuviiniä sekä makeaa ja suolaista purtavaa after work -henkeen.

KESTO: 1,5 h
KIELI: suomi
VÄLIAIKA: ei

Lisätietoja

Jeroen Sebrechts
050 560 9798
jeroen.sebrechts@uniarts.fi