Liput

Liput:

Lipunmyynti


Sibafest-lippujen ennakkomyyntiä hoitaa Ticketmaster (p. 0600 10 800, 1,98 €/min + pvm). Käytössä on myös printtilippu.

Pääsylippujen kategoriat

  • Normaalihintainen / eläkeläiset, lapset 4–17 v., opiskelijat, työttömät, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet (poikkeuksena avajaiskonsertti 27.1.: normaalihintainen / lapset 3–17 v., alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi)

  • Ryhmäliput -10 % normaalihintaisesta lipusta, ryhmän minimikoko 10 henkeä

Ryhmäliput

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia myöntää 10% alennuksen normaalihintaisista lipuista. Ryhmälippuja on saatavissa vähintään 10 hengen ryhmille. Eläkeläis- tai muista erikoishintaisista lipuista ei myönnetä ryhmäalennusta. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ennakkoon maksettu naulakkopalvelu koko ryhmälle -10 %.

Ryhmälippuja Musiikkitalon konsertteihin voi varata Musiikkitalon ryhmämyynnistä puhelinnumerosta 020 707 0426 tai ryhmat(a)musiikkitalo.fi. Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee arkisin klo 10.00–14.00. Muiden kuin Musiikkitalon konserttien ryhmäliput voi hankkia vain Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta.

Soittajahinnat:

  • Kiinteästä verkosta: 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
  • Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min
  • Ulkomailta: tavallinen ulkomaanpuheluhinta

Muina aikoina ryhmävaraajia palvelee Ticketmaster p. 0600 10 800 (1,96 euroa/min+pvm) tai p. 0600 10 020 (1,96 €/min+pvm) avoinna maanantaista lauantaihin 8–21, sunnuntaisin ja arkipyhinä 8–18.

Muut palvelut

Musiikkitalo järjestää konserttivierailuiden yhteyteen myös Musiikkitalon esittelykierroksia. Tunnin mittaisella opastuksella ryhmäsi saa tutustua Musiikkitalon toimintaan, arkkitehtuuriin ja mahdollisuuksien mukaan Konserttisaliin. Tiedustele esittelykierroksia Musiikkitalon ryhmämyynnistä: p. 020 707 0426

Musiikkitalon lipunmyynti on auki: Ma-pe klo 9–18, la klo 9–17 sekä tuntia ennen konsertin alkua.

Helsinki-kortilla saa 20 % alennusta ennakkoon ostetuista Sibelius-Akatemian konserttilipuista.

Joulutarjous 31.12.2017 saakka

Ilahduta ystävääsi joulun ihanimmalla lahjalla – hanki hänelle pukinkonttiin viiden vapaavalintaisen konsertin sarjalippu Sibafestiin Helsingin Musiikkitaloon 27.1.–3.2.2018! Sarjalippu käy myös Pre-Sibafest-päivään perjantaina 26. tammikuuta.

Sarjalippu on myynnissä vain Musiikkitalon lipunmyyntipisteessä 31.12.2017 saakka. Sarjalipun voi vaihtaa viiteen yksittäiseen Sibafest-konserttilippuun välittömästi ostohetkellä tai myöhemmin Musiikkitalon lipunmyyntipisteessä. Eikä tässä vielä kaikki! Sarjalipun ostajalle postitetaan joulukuun aikana myös upea, kustomoitu Sibafest-kangaskassi. HUOM! Tämä lipputyyppi ei ole myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa. Hinta: 49 € (sis. kaikki palvelumaksut).

 

Pyörätuolipaikat


Sibelius-Akatemian konserttien pyörätuolikäytäntö on muuttunut. Avustaja pääsee esitykseen pyörätuoliasiakkaan kanssa samalla lipulla, eikä erillistä avustajalippua enää tarvitse ostaa. Pyörätuoliliput ovat saatavissa nyt myös Lippupalvelun verkkokaupasta. Lippuun tulostuu maininta avustajasta. Avustajan paikka on salissa pyörätuoliasiakkaan paikan vieressä.

Lisätietoja Musiikkitalon esteettömyydestä

Sonore
Saatavilla kaksi pyörätuolipaikkaa ja kaksi avustajapaikkaa (paikat 112–114 ja 130–132).

Camerata
Saatavilla kaksi pyörätuolipaikkaa ja kaksi avustajapaikkaa (paikat 149–152).

Black Box
Saatavilla neljä pyörätuolipaikkaa katsomon ylätasanteella.

Pyörätuolipaikat kyltitetään aina Varattu-lapuin. Jos paikat jäävät käyttämättä, ne voidaan antaa Taideyliopiston vapaalippulaisille tai vapauttaa myyntiin normaalipaikoiksi puolta tuntia ennen konserttia.

Jos konserttiin saapuu isompi pyörätuoliryhmä tai muuten liikuntarajoitteisia tai muita erityispalveluita tarvitsevia henkilöitä, toivomme asiasta etukäteistietoa (konsertin tuottajan yhteystiedot löydät haluamasi konsertin Lisätietoja-kohdassa verkkosivuillamme). Näin osaamme palvella tarpeen vaatimalla tavalla.

Naulakkomaksu Musiikkitalossa


Musiikkitalon naulakkopalvelun hinta on 2 euroa / asiakas. Yhden aikuisen naulakkomaksuun sisältyy yhden alle 12-vuotiaan lapsen vaatesäilytys.

Maksullinen naulakkopalvelu on paikalla konserttipäivinä kaksi tuntia ennen konsertin alkua sekä talon sulkemiseen saakka. Muina aikoina ulkovaatteet voi jättää omalla vastuulla vartioimattomaan naulakkoon.

Naulakkomaksun voi maksaa maksuautomaatteihin, jotka sijaitsevat Mannerheimintien pääsisäänkäynnin luona olevien hissien vieressä sekä pääaulassa. Lisäksi naulakkomaksulipukkeen voi ostaa Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä tai suoraan tasarahalla naulakkohenkilökunnalta.