null Haloa: KuohuPe 31.1. klo 20.30
Konserttisali, Sibelius-Akatemian Pohjoisen Rautatiekadun toimipiste
Kesto: 60 min
Liput: 18/11,50 € (Ticketmaster), 15/10 € (Musiikkitalo)

Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen opiskelijoiden ja alumnien muodostaman Haloa-kuoron suurteos Kuohu, uudelleen sovitettuna kuorolle ja orkesterille.

Kuohu on konsertti ihmiselämän tunnekuohuista. Se on kymmenen teoksen kokoelma, joka kuljettaa kuulijan läpi ihmiselämän kaaren. Millaisia tunnekuohuja itsenäistyminen, rakastuminen tai lapsen syntymä meissä herättää? Entä jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan? Miltä tuntuu pettymys, entä toivo? Kaikki teokset on sävelletty Haloalle ja ne ovat musiikkikasvatuksen opiskelijoiden ja alumnien käsialaa.

Syksyllä 2018 Haloa-kuoro piti menestyksekkään ensikonserttinsa Musiikkitalossa kahdelle täydelle salille. Tällä kertaa Haloa-kuoro nousee lavalle yhdessä musiikkikasvattajista koostuvan orkesterin kanssa kantaesittämään KUOHU-teosten uudet sovitukset kuorolle ja orkesterille.

Tule kokemaan 60 musiikkikasvattajan konsertti, jossa kuohuvat eri elämänvaiheet ja jonka tunnelmassa väreilee rakkautta, iloa, pettymystä, pelkoa ja toivoa – ihmiselämän tunnekirjo.

Haloa-kuoro ja orkesteri
Anna Karjula, kuoromestari
Kaapo Ijas, kapellimestari

Huomaa myös edullinen (23/18 € Ticketmaster, 20/15 € Musiikkitalo) kahden kuorokonsertin lippupaketti, jolla pääset Haloa: Kuohu ja Musical Migrants -kuorokonsertteihin. Molemmat konsertit järjestetään pe 31.1.

Lisätiedot:
Mirka Rättyä, 050 526 2005, mirka.rattya@uniarts.fi